OVER AVR

Over AVR


Sinds onze oprichting in 1993 hebben wij vele honderden bedrijven geholpen bij de invoering van kwaliteitsmanagementsystemen gebaseerd op de ISO 9001, ISO 14001 en andere normen. Onze naam wordt doorgegeven met de opmerking: "als je ISO echt goed wilt aanpakken, dan moet je AVR bellen". Onze aanpak is onderscheidend. Wij gaan uit van uw missie, visie en waarden en bouwen daarvan uit het kwaliteitssysteem op. Dat betekent dat wij vooral bezig zijn met het optimaliseren van uw processen en de klantbeleving. Juist daardoor halen al onze klanten snel en eenvoudig hun ISO certificaat! En dat is uiteindelijk sneller en goedkoper dan bij wie dan ook.
Kijk bij de ISO norm waar uw interesse naar uit gaat en ontdek de mogelijkheden die onze aanpak voor u heeft.


Onze missie

Onze missie is om kwaliteitsmanagement voor elke organisatie bereikbaar te maken. Dat doen wij door innovatieve producten aan te bieden. Deze producten kunnen door elke organisatie worden toegepast, waarbij de aanwezige kennis en het budget vrijwel niet belemmerend kunnen zijn.

Ons team


Wij werken met een klein team en vaste aanspreekpunten. Zo heeft u altijd een bekend aanspreekpunt. Wij werken alleen samen met erkende partners. 
Share by: