ISO 9001 trainingen

ISO 9001 interne auditing opleiding


Een In-company training of direct aan de slag met onze online cursus.  Aan u de keuze.

Training Interne auditing
bij u op lokatie

Creëer een succesvol auditteam in uw organisatie
Tijdens onze training leiden wij uw collega’s op tot succesvolle interne auditors die leren hoe ze interne audits snel en effectief uit kunnen. Dat scheelt een hoop tijd aan langdurige en kostbare audits.

Dit maakt onze Audit Trainingen zo uniek.
Naast effectief en slim auditen leert uw audit team ook om hun audit bevindingen gericht op verbeteren te rapporteren. Zo leren de ISO 9001 auditors niet alleen te rapporteren wat er anders moet maar ook om aan te geven wat daar de voordelen van zijn. Deze informatie heeft het management immers nodig om beslissingen te kunnen nemen! Bij onze groepstraining Interne Auditing staat rendement altijd centraal. Audits moeten iets opleveren in plaats dat zij een belasting voor de organisatie zijn.Uw trainer gebruikt zijn jarenlange ervaring als adviseur en trainer om de auditors weer scherp naar hun organisatie te laten kijken.

Opbouw van de Training Interne Auditing
De uitvoering van de training gaat in overleg met u als opdrachtgever maar bestaat altijd uit een deel theorie en uitvoering van daadwerkelijke audits.
Een groot deel van de training bestaat uit het uitvoeren van echte interne audits bij uw organisatie  en deze resulteren in officiële interne auditrapportages

Gebaseerd op de ISO 19011
Uiteraard voldoet deze training aan de richtlijnen zoals deze staan in de ISO 19011; voor het uitvoeren van kwaliteits- en/of milieumanagementsysteemaudits.

Voor wie?
Deze training is geschikt voor aankomende auditors, reeds opgeleide auditors, kwaliteitsmanagers en voor leidinggevenden die echt goed willen leren auditen.

Stuur mij meer informatie over de training Interne auditing iSO 9001

Share by: