ISO 9001 software

ISO 9001 software


Met de software tool VisionManager leveren wij u een compleet gevuld ISO 9001 software systeem.

Met onze handleiding en adviesmails helpen wij u om binnen 4 maanden een ISO 9001:2015 kwaliteitssysteem op te zetten. U past de documenten aan binnen VisionManager om het systeem volledig te laten aansluiten op uw organisatie. U hoeft dus niet zelf een ISO 9001 handboek te schrijven of na te denken over een format voor processen. Wanneer uw ISO 9001 kwaliteitssysteem klaar is kunnen uw collega’s (ook op afstand) meteen aan de slag. Dit systeem is dan jullie systeem. Met jullie waarden (unieke kenmerken) en kwaliteit. 

De voordelen van onze ISO 9001 software

VisionManager is de enige ISO 9001 softwaretool die helemaal is ingericht voldens de filosofie van de ISO 9001:2015. Dus geen kunstmatige aanpassingen van bestaande systemen, maar volledig compatible met de nieuwe ISO 9001.

Met VisionManager heeft u overzicht en grip op uw kwaliteitssysteem. De software betrekt uw collega's op een interactieve manier bij het systeem en zorgt voor betrokkenheid en inzicht.

De aanpassing van het kwaliteitssysteem gaat uitermate simpel. Documentbeheer vindt plaats volgens alle eisen van de normen. Maar nog belangrijker is wellicht dat de gebruikersvriendelijkheid van VisionManager voorop staat. Het is een plezier om met deze ISO 9001 software tool te werken.

Binnen VisionManager kunt u uw klachten registeren en opvolgen, evenals auditresultaten, verbeteringen en overige registraties. Handige actielijsten geven inzicht in de status. VisionManager stuurt daarnaast aan de gebruikers ook automatisch mailtjes wanneer er een actie voor hun klaar staat of wanneer er een document is gewijzigd.

Doordat VisionManager in de cloud staat is de tool altijd en overal bereikbaar (mits er internet is). U hoeft zelf geen software te installeren.
Meer informatie
Share by: