ISO 27001 Software

ISO 27001 software


Unieke software tool voor het opzetten van uw ISO 27001 informatiebeveiligingssysteem

Voor actieve organisaties die zelf hun ISO 27001:2013 certificaat willen behalen bieden wij een unieke ISO 27001 software tool. U ontvangt een al ingericht informatiebeveiligingssysteem dat u alleen nog maar hoeft aan te passen aan uw eigen situatie.

De voordelen van onze ISO 27001 software

VisionManager is de enige ISO 27001 softwaretool die helemaal is ingericht volgens de filosofie van de ISO 27001:2013. Dus geen kunstmatige aanpassingen van bestaande systemen, maar volledig compatible met de ISO 27001. Met VisionManager heeft u overzicht en grip op uw informatiebeveiligingssysteem. De software betrekt uw collega's op een interactieve manier bij het systeem en zorgt voor betrokkenheid en inzicht.

Binnen VisionManager kunt u uw incidenten registeren en opvolgen, evenals auditresultaten, verbeteringen en overige registraties. Handige actielijsten geven inzicht in de status. VisionManager stuurt daarnaast aan de gebruikers ook automatisch mailtjes wanneer er een actie voor hun klaar staat of wanneer er een document is gewijzigd.

Doordat VisionManager in de cloud staat is de tool altijd en overal bereikbaar (mits er internet is natuurlijk). U hoeft zelf geen software te installeren.

 
Meer informatie
Share by: