AVR 20 jaar ervaring in vele branches

Oprichter AVR behaalde als eerste opleidingsinstituut het ISO 9001 certificaat

Begin jaren negentig van de vorige eeuw was Hans van der Rijst (oprichter van AVR Vision Consult BV) kwaliteitsmanager bij een van de eerste trainingsinstituten die het ISO 9001 certificaat behaalde. Veel van zijn collega instituten vroegen hem om advies. Zo ontstond AVR Vision Consult BV. Inmiddels zijn we meer dan 20 jaar en vele honderden klanten verder. We zijn er trots op dat we nog steeds klanten hebben van het eerste uur!

We hebben inmiddels ervaring met vrijwel alle branches. Zowel met het verzorgen van trainingen, als ook met het invoeren van kwaliteitssystemen. Dat wij kunnen opereren in alle branches komt doordat wij onze filosofie op kwaliteitsmanagement meebrengen en u uw productkennis. Deze combinatie staat garant voor succes.

Nieuwe Loot aan de AVR Groep: AVR Management Tools BV
Eind 2012 hebben wij een nieuwe dienst genaamd VisionManager gelanceerd. Dit documentbeheersysteem is gespecialiseerd in klantbelevening en procesoptimalisatie en geeft organisaties daarmee de gelegenheid om contstant te verbeteren waarbij uw klantwaarden centraal staan. Kijk op www.visionmanager.nl voor meer informatie.

Uw zekerheden

Informatie aanvragen

Informatie over 20 jaar ervaring in kwaliteitszorg - AVR Kwaliteitszorg

Stel uw vraag over 20 jaar ervaring in kwaliteitszorg - AVR Kwaliteitszorg.